Nytt frå næringslivet

Skrive av: Ruth Janne Vinje
Innlagt den 09.02.2006

To av møbelbedriftene i Stordal har etter nyttår presentert seg i ny skrud.

Først ute var Stordal Møbler AS, som satsar sterkt på merkevarenamnet Stordal. På heimesidene les vi følgende:
- Menneskene bak merket STORDAL og produktene vi fremstiller, er et resultat av vakre og krevende omgivelser i et landskap av majestetiske fjell og dype fjorder. Dette bidrar til å forme vår kultur, vår hverdag og naturligvis produktene vi designer. Helt siden starten for over 70 år siden har det nordiske formspråket vært forankret i vår design. Vi henvender oss til kvalitetsbevisste mennesker som er opptatt av det enkle, det funksjonelle og det vakre i et møbel.

Stordal Møbler har satsa på ny frisk logo og ei moderne heimeside: www.stordal.com

Contract Møbler har også satsa sterkt på merkevarebygging. Dei skiftar no namn til Vad, etter den nye eigaren, og i pressemeldiga kan vi bl.a. lese:
- I tiden som kommer vil det være økt fokus på design møbler til det offentlige og private næringsliv. Selskapet er i dag en outsider i mange store og små leveranser med kunder både i helse/institusjon, skip/offshore og kontor/konferanse markedene. Vår målsetning er å bli en sentral aktør i disse segmentene, der kvalitet, leveringspresisjon og verdiskapende design skal være våre konkurransefortrinn. Følgelig arbeides det nå aktivt med å utvikle og utvide vår kolleksjon.

Vad vil etterkvart følge opp med salskontor i Oslo, ny katalog og ny heimeside. Inntil det skjer kan vi følge med på den gamle; www.contract.as


-- Printa ut frå www.stordalsportalen.no --

eZ publish™ copyright © 1999-2023 eZ systems as